5-kokketræf

Igen i år har vi samlet 5 lokale kokke fra 5 velrenommerede sydvestjyske restauranter. I ECH Parks veldækkede lokaler vil de servere hver deres bud på en gastronomisk oplevelse med råvarer fra Vadehavsområdet. Hver ret er særegen og menuens sammensætning medvirker, at gæsten oplever og smager en variation af råvarer og produkter fra Vadehavet.

De 5 retter afsluttes med en lille dessert.

 

Billetter

Pris/pers. kr. 560,- for 5-retters menu + 1 dessert samt mulighed for tilkøb af vinmenu - 5 glas vine for kr. 375,-. Billetter købes på gastroweek.dk.

Bemærk: I år sidder gæsterne ikke ved runde borde, men udelukkende med dem de har bestilt sammen med.

Menuen

1: Knivmuslinger med syltede løg, ristede brødcroutoner og krondild
- Bo Rasmussen, ECH Park

2: Letsaltet torsk pocheret i valle dertil karamelliseret blomkål, Sorteplov ost og sauce på kærnemælk fra Jernved Mejeri
- Lars Bonde, Kellers Badehotel

3: Lår & filet af Blåbjerg kanin, farseret morkel, sherrysauce & trøfler
- Christian Christensen, Hotel Britannia

4: Spæde grøntsager med røget lammebacon, grillet tunge, masser af vilde urter og varm bouillon
- Rasmus Erresbo, Porsborgs Gastrobar

5: Sønderskov Mølle minigris, blomme, kantareller og spidskål
- Preben Madsen, Herregårdskælderen

6: Dessert – Hindbær med citron og chokolade
- Bo Rasmussen, ECH Park

Vinmenu

Samlet pris kr. 375,- // pr. glas kr. 75,-

 

1. Knivmuslinger:

Rosé Marquis de la Tour

 

2. Torsk:

Zenato, Lugana, San Benedetto, Italien

 

3+4. Kanin og lam:

Beaujolais Villages

 

5. Minigris:

Ripasso, Corte Rugolin

 

6. Hindbær:

Moscato d´Asti Piemonte

HILS PÅ DE 5 KOKKE

Bo Rasmussen

Bo Rasmussen er kok på ECH Parks restaurant, hvor man generelt har fokus på brugen af lokale fødevarer.

Rasmus Erresbo

Rasmus Erresbo er kok på Porsborgs Gastro og Bar, hvor der er fokus på den sociale oplevelse omkring mad.

Preben Madsen

Preben Madsen er kok i Herregårdskælderen og den ene del af duoen bag 'Naturkøkkenet'.

Christian Christensen

Christian Christensen er kok på Hotel Britannia, som huser Restaurant Mundheld og café Appetiit.

Lars Bonde

Lars Bonde er kok på Kellers Badehotel & Spisehus, hvor det gode håndværk og kvalitetsråvarer er fokus.