Bæredygtig B2B distribution af lokale fødevarer

Sydvestjyske Smagsoplevelser har de sidste 4 år været partner i EU-projektet Baltic Sea Food. Et projekt hvor deltagere fra alle 10 lande omkring Østersøen har været med til at undersøge mulige for nye bæredygtige BtB distributionsløsninger for små og mellemstore fødevareproducenter - kort sagt, hvordan fødevareproducenterne får afsat flere produkter i lokalsamfundet.

På konferencen præsenteres projektet resultater og hovedkonklusioner og der gives bud på fremtiden for lokale fødevarer og kulinarisk turisme. Se de fulde program herunder.

Afslutningskonferencen finder sted online d. 25. marts kl.9.30-13.00. Tilmelding er påkrævet.

 Tilmelding

Det er gratis at deltage.

For at deltage skal du melde dig til senest mandag d. 8. marts kl. 12.00.

Tilmeld dig nu - KLIK HER.

Konferencen foregår via zoom - link udsendes ugen op til konferencen.

Bemærk: Konferencen foregår på engelsk.

Læs mere om Baltic Sea Food Projektet. Klik her

Program

Konferencen løber fra kl. 9.30-13.00. Der er en halv times opstart, så alle har tid til at komme ind og løse eventuelle tekniske udfordringer.

Herunder programmet i overblik, du kan klikke her for at se et mere detaljeret program på engelsk. Bemærk konferencen foregår på engelsk.

 

Kl. 9.30-10.00

  • Login og møde i virtuelt møderum.

Kl. 10.00-10.45 - Bag om projektet; resultater og hovedkonklusioner

  • Velkomst ved repræsentant fra det Estiske fødevareministerie
  • Opsummering af Baltic Sea Food projektet v. projektleder Silja Lehtpuu
  • Konklusioner fra pilotprojekter i B2B distribution v. Niclas Fjellström fra Ystad Kommune og Culinary Heritage Sweden

Kl. 10.45-11.30 - Praktiske erfaringer med lokal B2B fødevaredistribution

  • Distributionsløsning fra Mecklenburg-Vorpommern v. Dörte Wollenberg fra Die Meck-Schweizer
  • Netværk og Online-marked; "Fra gård til hjem" fra Estland v. Kristjan Peäske fra Talust Koju Ltd

Kl. 11.30 - 12.00 - PAUSE

 

Kl. 12.00 - 12.50 - Syn på fremtiden for lokale fødevarer og fødevareturisme

  • Den kulinariske turists forventninger til de lokale fødevarer v. Silja Luide, fødevareskribent og blogger fra Estland
  • Trends og visioner indenfor fødevareturismen v. Nick Hall, grundlægger og CEO ved Digital Tourism Think Tank

Kl. 12.50 - 13.00 - Afslutning