Lokal og lækker konkurrence

50 gæster får en enestående mulighed for at opleve, hvordan lokale råvarer kan tilberedes og serveres af mesterkokke, når syv lokale restauranter og et elevhold fra Rybners Tekniske Skole udfordrer hinanden i at lave en hovedret, hvor mindst 75% af råvarerne er fra Sydvestjylland.

Som gæst får du mulighed for, at komme helt tæt på de deltagende kokke, da vi åbner køkkenerne for offentligheden. I løbet af aftenen serveres små udsøgte smagsprøver fra hver af de 8 deltagende restauranters retter. Der serveres vand og et glas vin til maden. Der er mulighed for tilkøb af mere vin til en overkommelig pris.

Bemærk der kan kun betales med MobilePay eller kontanter.

Efter maden serveres kaffe og sødt mens dommerne finder en vinder. Som gæst får du også en mulighed for at stemme på din favorit restaurant/ret.

Se mere om arrangementet og køb din billet her.

Dagens program:

17:00-17:55

Åbent køkken: Mulighed for at møde de deltagende kokke og se dem forberede maden.

17:55-18:00

Velkomst.

18:00-20:50

Konkurrencen starter: De otte restauranter serverer løbende hovedretterne for dommerne og publikum.

20:50-21.30

Friskbryggede kaffe og lidt sødt serveres mens dommerne voterer og gæsterne stemmer på deres favorit.

Herefter afsløres vinderne og præmierne overrækkes.

Deltagerne: