Vadehavs Gastro

Fra d. 1. til d. 16. juni 2019 kan du besøge velrenommerede restauranter fra Sydvestjyske Smagsoplevelsers netværk, som alle byder på hver deres 3-retters vadehavsmenu til en skarp pris. De dygtige kokke tilbereder menuerne er med friske råvarer fra lokalområdet. 

Vadehavs Gastro er forsommerens udgave af Gastro Week, som foregår i uge 7 og 42.

Bemærk: Ved nogle restauranter serveres vadehavsmenuen kun udvalgte datoer i det angivne tidsinterval, ligesom menuer og pris varierer fra sted til sted.

KØB BILLETTERNE HER

3 retter fra kr. 300,- + gebyr 

GASTROWEEK.DK

Lokale fødevarer og oplevelser relateret til fødevarer er i vækst, især i de store byer. Business Region Esbjerg (BRE) har igennem en årrække haft fokus på smagsoplevelser og synliggørelse af lokale produkter i regi af netværket Sydvestjyske Smagsoplevelser. Projekt Vadehavets Madoplevelser (VMO) tager udgangspunkt i dette netværk, og har til formål at synliggøre bæredygtige kvalitetsoplevelser fra hele Vadehavsområdet, og derved bidrage til, at aktørerne i Vade­havsområdet får del af væksten på fødevareområdet. Projektet arbejder med to indsatsområder, herunder østers og vadehavslam.