Om Sydvestjyske Smagsoplevelser

Sydvestjyske Smagsoplevelser er et fødevarenetværk, der arbejder for at fremme bevidstheden om sydvestjyske kvalitetsfødevarer og kulinariske oplevelser samt øge den fælles identitet og livskvalitet, og markere Sydvestjylland nationalt og internationalt.

Der arbejdes for at skabe forbindelser mellem medlemmer og skabe langvarige relationer, der lader lokale ildsjæle få gavn af hinanden. I tillæg til arbejdet med lokale fødevarefestivaler, begivenheder og netværksarbejde, så deltager Sydvestjyske Smagsoplevelser også i projekter, der har til formål at støtte og styrke de lokale fødevarevirksomheder.

Aktuelle projekter

Vadehavets Madoplevelser

Baltic Sea Food

Vestkystens Kultur- og Fødevareoplevelser

Klik på et projekt for mere info.

Netværket Sydvestjyske Smagsoplevelser er åbent for alle producenter, spisesteder og specialbutikker, der arbejder eller gerne vil arbejde med lokale sydvestjyske fødevarer.

Fordelen ved et medlemskab af Sydvestjyske Smagsoplevelser er, at man kommer med i et unikt fællesskab af dynamiske og seriøse lokale producenter og aftagere. Dette er med til at give ekstra muligheder for at øge sin eksponering og/eller sine afsætningskanaler væsentligt.

Og så er det helt gratis at blive en del af fællesskabet Sydvestjyske Smagsoplevelser.