Om Sydvestjyske Smagsoplevelser

Sydvestjyske Smagsoplevelser er et interessefællesskab, der arbejder for at fremme bevidstheden om sydvestjyske kvalitetsfødevarer og kulinariske oplevelser samt øge den fælles identitet og livskvalitet, og markere Sydvestjylland nationalt og internationalt.

Fællesskabet har hidtil skabt madinspirationsbogen "Naturen til bords - en kulinarisk rejse langs Vadehavet og Vesterhavet" samt de årligt tilbagevendende begivenheder Vadehavs Lammefestival, Krondyrsfestival og Oyster Trophy Week.

For at tage det næste naturlige skridt opretter vi nu portalen Sydvestjyske Smagsoplevelser, hvis formål er er at skabe et aktivt rum, der kan øge kendskabet mellem lokale producenter og aftagere samt skabe grobund for en øget handel til glæde for både området Sydvestjylland som for de involverede aktører.

Fordelen ved at deltage i portalen Sydvestjyske Smagsoplevelser er, at man kommer med i et unikt fællesskab af dynamiske og seriøse lokale producenter og aftagere. Dette er med til at give ekstra muligheder for at øge sin eksponering og/eller sine afsætningskanaler væsentligt.

Og så er det helt gratis at blive en del af fællesskabet Sydvestjyske Smagsoplevelser.