I Sydvestjylland findes et væld af passionerede og dygtige ildsjæle, der brænder for kvalitet og smag.

De mange lokale produkter er lavet med baggrund i Sydvestjyllands fantastiske natur - altså det utrolige Vadehav eller det skønne Vesterhav - og får derfor en helt unik og lækker smag.

Vi synes disse fantastiske produkter fortjener et større publikum, og vi synes publikum fortjener nogle bedre produkter.

Vi inviterer derfor hele Danmark til at smage på Vadehavet og Vesterhavet.

Det kolde eller varme bord?

Når du har besluttet dig for, at forkæle venner, kolleger eller medarbejdere, så mangler du blot at vælge om det skal være det varme eller kolde bord.

Det kolde bord: Forbered jer på et udvalg af de bedste produkter - brød, ost, marmelade, kød, vin, saft, øl og meget mere -  bragt til jer.
I hjemmet, hos firmaet, i naturen eller andet.

Der er masser af muligheder for at tilpasse smagningen til dine ønsker. Oveni smagningen får du fortællingen om producenten og historien bag produktet, der giver du og dine en smagsoplevelse af særlig karakter.

Det varme bord: Mangler du noget udsøgt og frisklavet lokalt mad til din reception, fest eller lignende? Så er Naturkøkkenet lige det du mangler.

Kokkene Preben Madsen og Henrik Houborg tilbereder festmåltidet i deres fuldt udstyrede mobile madvogn, tilpasser menuen til årstiden og dine ønsker og bruger kun de bedste og mest friske lokale råvarer. Naturkøkkenet er en sikker vinder til en hver festlig lejlighed og du kan selv vælge, hvor meget (eller lidt) du vil deltage i processen.

For information, priser og bestilling kontakt:

Smagskasse og produkter

Hvis en glad mave gør et glad menneske, så har vi opskriften på lykke klar til dig. I samarbejde med over 20 producenter fordelt over hele Sydvestjylland kan du nu skabe en smagskasse fyldt med sydvestjyske lækkerier.

Det mulige indhold er varieret og lækkert. Blandt alt fra kaffe over laks til chokolade og mjød i kassen og gør klar til at sprede glæde til receptionen, dine medarbejdere, din familie eller dig selv.

Udvalget varierer efter årstid, tilgængelighed og lokalitet, men du kan altid sammensætte en varieret kasse med velsmagende lækkerier.

Kontakt en af følgende butikker for at høre mere om muligheder og pris.

Varde kommune:

Strandvejen 82 - Klik her for mail

Hr. Skov - Klik her for mail

Vinspecialisten Varde - Klik her for mail

Esbjerg Kommune:

Slik For Voksne - Klik her for mail

Temper Chokolade - Klik her for mail

Fanø Kommune:

Rudbecks - Klik her for mail

Tønder Kommune:

KongChristian X - Klik her for mail

Rømø Slagteren - Klik her for mail